Items in Basket: 0
Rage Park

Gasparatos Stavros

Rage Park

Label: Inner Ear

Genre: Electronica / Ambient / Experimental

Availability

  • LP 180GR +MP3 COUPON €19.99
    Dispatched within 5-10 working days
Tι θα συνέβαινε εάν άφηνες τον εαυτό σου να χάσει τον έλεγχο, να ξεσπάσει, να είσαι ο εαυτός σου χωρίς επιπτώσεις; H στιγμή πού κάποιος αφήνει ελεύθερο ότι καταπίεζε - στην προσπάθεια του να είναι συμβατός - είναι ο πυρήνας της μουσικής performance Rage Park, του συνθέτη Σταύρου Γασπαράτου. Αφετηρία του έργου, η συσσώρευση οργής και η ανάγκη εξωτερίκευσης της ως τρόπο λύτρωσης. To Rage Park επιχειρεί να κινηθεί στην λεπτή γραμμή που χωρίζει την ηρεμία από την οργή και να προσκαλέσει το κοινό να ζήσει αυτή την εμπειρία εκτόνωσης και ελευθερίας.

Ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών, η μουσική του Rage Park κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε δίσκο. Η ηχογράφηση των 7 ορχηστρικών κομματιών έγινε ζωντανά στο Venue B τον Ιούλιο του 2018 με τη συμμετοχή των μουσικών: Αναστάσης Μυσιρλής (τσέλο), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Περικλής Τιμπλαλέξης (βιολί), Πάνος Τσίγκος (πιάνο, electronics), Σταύρος Γασπαράτος (πιάνο, κρουστά, electronics). To artwork του album είναι βασισμένο στο έργο Spiked-Wire Frieze του εικαστικού Νίκου Σεπετζόγλου.

Ο Σταύρος Γασπαράτος συνεχίζει την δουλειά πάνω στο Rage Park, ετοιμάζοντας μια μουσική performance/εγκατάσταση με μια σπουδαία ομάδα καλλιτεχνών, που θα
παρουσιαστεί στο Σύγχρονο Θέατρο στις 23 και 24 Μαϊου.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Rage Park” ολοκληρώνεται και το παράλληλο project του Στάθη Αθανασίου με την ομώνυμη μικρού μήκους ταινία του να κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαϊου στο αγγλικό site directorsnotes.com. Από αυτήν προέρχονται και τα τρία video clips που συνοδεύουν την κυκλοφορία του δίσκου και είναι ανεβασμένα στο κανάλι του σκηνοθέτη στο youtube.