Items in Basket: 0
Seven

Blackmail

Seven

Label: Labyrinth Of Thoughts

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP €19.99
    In Stock

Το 1993 ο Γιώργος Καρανικόλας (κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Last Drive – aka George) ξεκινά το δικό του ταξίδι. Με όχημα ένα νεοψυχεδελικό σχήμα, τους Blackmail, και συνοδοιπόρο του μέχρι το 2011, όταν και αποχώρησε μετά την ηχογράφηση του The Gift, τον πρώην μπασίστα των Εκτός Ελέγχου, Αργύρη Γεωργουλή (aka Argy, RG or aRGie).


Τα albums του group, πάντοτε έχοντας στον συνθετικό τους πυρήνα τον George, χωρίζονται σε 2 περιόδους. Την πρώτη που κράτησε μέχρι το 2000 και τη δεύτερη, που ξεκίνησε το 2010 και συνεχίζεται έως σήμερα, όπου το συγκρότημα έχει αλλάξει το όνομά του σε BLML. Xωρίς ο ήχος να έχει διαφοροποιηθεί ριζικά, έχει γίνει περισσότερο κατεργασμένος και σύγχρονος.


Το Seven αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας των Life After Death και Overexposed. Κυκλοφόρησε το 2000, μόνο σε cd. Βουτηγμένο σ’ ένα εσωστρεφές, εκστατικό και μυστηριακό μουσικό και στιχουργικό ύφος, που συνεχώς φωτίζεται από αιχμηρές -με μια γεύση λύσσας- ηλεκτρικές εξάρσεις, παρασύρει τον ακροατή στη δική του διάσταση στην οποία και παραμένει εκούσια παγιδευμένος, όσα χρόνια κι αν περάσουν.


Η Labyrinth of thoughts κυκλοφορεί το album για πρώτη φορά σε βινύλιο: Με νέο artwork το οποίο βασίστηκε στην ίδια αισθητική, που ως βάση έχει τη χρήση του κόκκινου, άσπρου και μαύρου, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα υπόλοιπα 2 albums της πρώτης περιόδου. Mε νέο ένθετο, στο οποίο αναδεικνύονται τα έξοχα σχέδια του Shanti Polo, που συνοδεύουν τα κομμάτια του Seven. Ακόμη, με νέο mastering.


Περιορισμένη έκδοση σε 300 κόπιες, βάρους 150gr.