Items in Basket: 0
Girls, Ghosts And Gods

J Kriste, Master Of Disguise

Girls, Ghosts And Gods

Label: Puzzlemusik

Genre: Post Rock / Avant Rock

Availability

  • CD €11.99
    In Stock
Το άλμπουμ που κυκλοφόρησε με επιτυχία τον περασμένο Μάιο στην Κύπρο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

«Το εύγε είναι λέξη που πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, αλλά επιβάλλεται σε περιπτώσεις σαν και αυτήν» Με λόγια σαν αυτά που έγραψε ο Στυλιανός Τζιρίτας στο Avopolis greek (με αφορμή μια καλοκαιρινή συναυλία του J. Kriste, Master of Disguise στην Αθήνα) αλλά και με το τραγούδι Mariposita να αποτελεί ένα από τα ραδιοφωνικά hit του καλοκαιριού ίσως και να βρισκόμαστε σε κάτι που μπορεί να περιγραφεί με μία μόνο λέξη: φαινόμενο.



Το άλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια που καταπιάνονται κυρίως με μεταφυσικά και ερωτικά θέματα. Ο ήχος είναι σε μεγάλο βαθμό ακουστικός χωρίς να λείπουν και τα ηλεκτρικά ξεσπάσματα. Το μοντέλο φωνή – κιθάρα – keyboards – μπάσο – τύμπανα διευρύνεται με τη χαρακτηριστική παρουσία του βιολιού ενώ η ηχητική εικόνα συμπληρώνεται από glockenspiel, μπουζούκι, μπαγλαμά, κανονάκι, λαούτο, τσέλο, κοντραμπάσο, μουσικό πριόνι, recorder, φλάουτο και μαντολίνο! Το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό neu – folk άλμπουμ σύγχρονης αντίληψης, υψηλής αισθητικής και άρτιας τεχνικής που μας συστήνει το σπουδαίο ταλέντο του Λευτέρη Μουμτζή .