Items in Basket: 0
Objects In Mirror Are Closer Than They Appear

Socos And The Live Project Band

Objects In Mirror Are Closer Than They Appear

Label: Puzzlemusik

Genre: Post Rock / Avant Rock

Availability

  • CD + DVD €12.99
    Dispatched within 5-10 working days
Οι Socos & The Live Project Band – Socos (κιθάρες, πλήκτρα, φωνή), Μαρία Λατσίνου (φωνή), Μαρίνος Τζιάρος (φωνή, κρουστά), Μπάμπης Αντωνάτος (κιθάρα), Άρης Κορδουμένος (μπάσο) και Δημήτρης Αντωνιάδης (ντραμς) – παραδίδουν ένα έργο αντάξιο της ως τώρα πορείας τους που θα ενθουσιάσει τους fan τους και θα προσελκύσει και άλλους καινούργιους.



14 tracks με στίχους σε ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά αλλά και κάποια instrumental συνθέτουν αυτό το πολυσυλλεκτικό σε ήχους και μουσικά ιδιώματα άλμπουμ στο οποίο συμμετέχουν και οι: Δημήτρης Πουλικάκος (φωνή στο «67 Πυροτεχνήματα»), Μάριος Δαπέργολας (βιόλα στο «Of Time» ) και Στυλιανός Τζιρίτας (κλαρινέτο στο «Niveus»).



Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται μια διασκευή στο «Marche Pour la Ceremonie de Turcs» του Jean-Baptiste Lully καθώς και μια διασκευή στο «A Ton Etoile» των Noir Desir.





Η κριτική είχε δηλώσει αδυναμία – όπως και εμείς άλλωστε – να κατατάξει τον ήχο των Socos & The Live Project Band σε ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος… Δεν είναι έκπληξη να διαπιστώσουμε πως το ίδιο συμβαίνει και με το Objects in mirror are closer than they appear. Θα παραμείνουμε στην αρχική περιγραφή που είχαμε δώσει δυο χρόνια πριν: Δημιουργική έκφραση, ιδιοσυγκρασιακή και πρωτότυπη από ένα επιτελείο ταλαντούχων νέων δημιουργών.

Με την ουσιαστική διαφορά όμως, πως εδώ το συγκρότημα δεν επαναπαύεται στα κεκτημένα του. Το Objects… παίρνει τη σκυτάλη από το Kafka και απλώνεται σε νέους ορίζοντες αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως τα πράγματα στην ελληνική μουσική παραγωγή δεν είναι πια μελανά όπως επιμένουν ορισμένοι – από συνήθεια (;) – να λένε.



Στο dvd “Mescaline”

Το dvd περιέχει τη fiction ταινία Mescaline σε σενάριο και σκηνοθεσία Socos. Το Mescaline είναι μια συρραφή από πραγματικές και μη, ιστορίες οι οποίες συνθέτουν ένα παζλ συναισθηματικού εγκλωβισμού, μέσα στο οποίο ζει ο σημερινός άνθρωπος. Ο θεατής καλείται να δει το είδωλο του μέσα στον χώρο και τον χρόνο, απαλλαγμένος από ότι τον εμποδίζει να διακρίνει την καθαρή του φύση.

Ο άνθρωπος είναι πλήρης και τέλειος, ως έχει.



Εμφανίζονται οι: Άρτεμις Ιωάννου, Μαρίνος Τζιάρος, Δημήτρης Αντωνιάδης, Νεκτάριος Κορδουμένος, Ιωάννης Κόκοτας, Σοφία Μάντη, Μπάμπης Αντωνάτος, Μαρία Λατσίνου, Socos, David Kesserling, Sacram.

Διάρκεια 86 λεπτά