Items in Basket: 0
Diary Of The Shadow

Thee Holy Strangers

Diary Of The Shadow

Label: Inner Ear

Genre: Rock / Pop

Availability

  • CD Digi / Cardboard €12.99
    In Stock

Other Formats

Έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους, οι Thee Holy Strangers επανέρχονται στη δισκογραφία με το δεύτερο LP τους, ένα Ημερολόγιο της Σκιάς. Με νέα σύνθεση και νέα αρχιτεκτονική στον ήχο τους, καταθέτουν επτά μαρτυρίες μιας αβέβαιης εποχής και ιχνηλατούν τα αποτυπώματα που αφήνει. Αντλώντας στοιχεία από την αστείρευτη δεξαμενή του rock’n’roll, της soul και της φολκ στήνουν τραγούδια για το σήμερα που μιλάνε για την παραίτηση και την ανθεκτικότητα, το σκοτάδι και το φως, τη θλίψη και την ελπίδα.

Νέα μέλη της μπάντας ο Ανδρέας Λάγιος (Nightstalker) στο μπάσο και ο Κλέων Αντωνίου (Mode Plagal) στην κιθάρα.

Το “Diary Of The Shadow” περιέχει επτά πρωτότυπες συνθέσεις και ηχογραφήθηκε στο στούντιο DNA Lab το καλοκαίρι του 2019, σε παραγωγή του Κώστα Χρυσόγελου (Digital Alkemist), του Αλέξη Καλοφωλιά, και του Δημήτρη Παπαναγιώτου (Jim Spliff). Η ηχογράφηση έγινε από τον Κώστα Χρυσόγελο και τον Φίλιππο Μαρινέλη. Το μάστερινγκ έγινε από τον Γιάννη Χριστουδουλάτο στο Sweetspot Studio.

Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης οι Νίκος Φυσάκης (ηλεκτρική κιθάρα) και Γιάννης Χουστουλάκης (pedal steel guitar), μέλη της προηγούμενης σύνθεσης του γκρουπ, Νίκος Γιούσεφ (μουσικό πριόνι) και Κωστής Ζουλιάτης (πιάνο, keyboards, synth).