Items in Basket: 0
#13

Lung

#13

Label: Lung

Genre: Rock / Pop

Availability

  • MAGAZINE + CD x2 €6.50
    In Stock
Ο αριθμός 13 θεωρείται από πολλούς γρουσούζικος. Στο Lung δεν είμαστε προληπτικοί οπότε βάλαμε σαν στόχο το 13ο τεύχος να είναι το πιο πλούσιο στη μέχρι σήμερα διαδρομή του εντύπου μας. Το νέο -συλλεκτικό- τεύχος είναι αφιερωμένο εξ ολόκληρου στην εναλλακτική σκηνή των '90s, μια περίοδο μαγική για όσους την βίωσαν, ειδικά σε νεανική ηλικία. Εντός του θα βρείτε μια λίστα με 150 αγαπημένα ανεξάρτητα άλμπουμ, όπως τα ψήφισε η συντακτική ομάδα του fanzine καθώς και συνεντεύξεις με προσωπικότητες που έζησαν από πρώτο χέρι εκείνη τη εποχή.
Όπως πάντα το Lung Fanzine συνοδεύεται από μια CD-συλλογή. Λόγω της ειδικής περίστασης ετοιμάσαμε μια διπλή συλλογή με μερικά από τα κορυφαία ονόματα των 90s (και όχι μόνο). Πάνω από 2 ώρες μουσικής και 28 ονόματα, μεταξύ των οποίων οι: Slint, Mudhoney, Shellac, Mogwai, Godspeed You! Black Emperor, Girls Against Boys, The Afghan Whigs, The Jesus Lizard, Built to Spill, Blonde Redhead, Sebadoh, The Gathering, Black Heart Procession και ο προσφάτως εκλιπών Mark Lanegan. Φυσικά δεν αφήσαμε απ'έξω την εγχώρια σκηνή, μερικά από τα πιο εκλεκτά σχήματα βρίσκονται εδώ, συγκεκριμένα οι: Bokomolech, The Last Drive, Closer, Make Believe, Blackmail, Oνειροπαγίδα, Λευκή Συμφωνία και Deus Ex Machina.
Τέλος, το εξώφυλλο της συλλογής κοσμεί ένα υπέροχο έργο του Γιώργου Ρόρρη, ο οποίος μας το παραχώρησε με μεγάλη γενναιοδωρία.
Και κάτι ακόμα: στις 29 Απριλίου θα γιορτάσουμε με ένα δυνατό live στο Ρομάντσο τα 3 (3,5 για την ακρίβεια) χρόνια του DIY εντύπου μας! Περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα!