Items in Basket: 0
# 12

Lung

# 12

Label: Lung

Genre: Rock / Pop

Availability

  • MAGAZINE + CD €6.50
    In Stock
Υπάρχει άραγε λόγος στο σημερινό ψηφιοποιημένο μας κόσμο να διαβάζει κάνεις για μουσική σε χαρτί; Το LungFanzine κλείνοντας 3 χρόνια και 12 τεύχη απαντά με έμφαση καταφατικά!
Στο τεύχος Δεκεμβρίου θα βρείτε την δισκογραφική ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε όπως την είδαν οι συντάκτες του περιοδικού. Τους ΣκωτσεζουςArabStrap, που η δισκογραφική τους επιστροφή ενθουσίασε τη συντακτική μας ομάδα να μοιράζονται το (διπλό) εξώφυλλο του τεύχους με την πάντα παθιασμένη PJ Harvey της οποίας η πορεία ξεδιπλώνεται στο 6σελιδο σχετικό αφιέρωμα. Μια ιδιαίτερη συνέντευξη με τους slowcore ήρωες Low, θέματα για τη LinguaIgnota, τους Hawkwind, τους Idles, την Grouper, τους TalkTalk και πολλά πολλά ακόμη που απλώνονται στις 96 πυκνογραμμένες σελίδες του.
Όπως και κάθε τεύχος του Lung, έτσι και το 12ο, δεν διαβάζεται μόνο αλλά ακούγεται κιόλας. Αυτή η εντύπωση σχηματίζεται από τη cd-συλλογή που συνοδεύει την έκδοση, περιλαμβάνοντας καλλιτέχνες με διαφορετικές μουσικές αφετηρίες που αξίζουν την προσοχή μας. Πρόκειται για τους Vanishing Twin, Aquaserge, Low, blackmidi, Heimat, RichardDawson&Circle, WilliamDoyle, ParquetCourts, EdDowie, The Peacers, ExetkTrappistAfterland, The DandelionFields, Diagonal, Aging& Land Trance και LinguaIgnota!