Items in Basket: 0
Swans

Rosey Blue

Swans

Label: Inner Ear

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP + MP3 COUPON €20.99
    Out of Stock

Other Formats

Η Rosey Blue είναι τραγουδίστρια-τραγουδοποιός από την Αθήνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε κλασική, τζαζ και μοντέρνα φωνητική και έχει τραγουδήσει σε διάφορα συγκροτήματα από την ηλικία των 15.
Μετά από πολλά χρόνια δημιουργίας και τραγουδιού σε τζαζ/μπλουζ συγκροτήματα διασκευών, όπως οι Belleville, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της μουσική, να πει τις ιστορίες της και να παρουσιάσει την άποψή της για τη ζωή μέσα από την αφήγηση του τραγουδιού.
Επηρεασμένη από πολλούς καλλιτέχνες της δεκαετίας του '60 και του '70, κυρίως από τη φολκ ροκ σκηνή, όπως ο Bob Dylan, η Joni Mitchell, η Stevie Nicks, ο Neil Young, οι The Band, οι Beatles κ.ά., αλλά και από νεότερους καλλιτέχνες όπως ο Jack White, η Laura Marling, oι Blues Pills, η Rosie Carney, η Lola Marsh και πολλοί άλλοι, παρουσιάζει το πρώτο της άλμπουμ «Swans», το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 μέσω της Inner Ear.
Ο μυστικισμός, η αγάπη, η γη, ο θάνατος, οι αστερισμοί και η καθαρή αφιλτράριστη συναισθηματική έκφραση είναι τα βασικά στοιχεία των τραγουδιών της.

White vinyl