Items in Basket: 0
Trippy Summer Vibe - 2 Years Veego Records

Various Artists

Trippy Summer Vibe - 2 Years Veego Records

Label: Veego Records

Genre: Rock / Pop

Availability

  • TAPE €9.99
    Out of Stock
H Veego Records συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής και το γιορτάζει με την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής κασέτας. Η ετικέτα που αφορά τη μουσική του χθες, του σήμερα αλλά και του αύριο συγκεντρώνει στην συλλογή 'Trippy Summer Vibe' μερικές από τις καλύτερες στιγμές του.

Η Veego δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει παλαιότερες δισκογραφικές παραγωγές, αλλά και να προσφέρει νέες. Έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα δέκα κυκλοφορίες, ενώ άλλες πέντε θα εκδοθούν στο άμεσο μέλλον. Οι δίσκοι αυτοί, φιλοδοξεί να είναι αυτοί που αναζητούμε στην καθημερινότητα μας όταν θέλουμε να απολαύσουμε μουσική στο πικάπ μας.

Το 'Summer trippy vibe' θα κυκλοφορήσει σε 50 συλλεκτικές κασέτες και περιλαμβάνει δεκατέσσερα κομμάτια. Ανάμεσα τους θα βρούμε το "Σεμπάστιαν", το νέο single της Melentini, τη μοντέρνα jazz των Kepler is Free, την υπέροχη διασκευή της Kid Moxie στο 'Big in Japan' των Alphaville, ένα χαμένο progressive / kraut rock διαμάντι του Σταύρου Λογαρίδη, ένα δείγμα από τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Θανάση Dzingovic, στην ελληνόφωνη διασκευή του 'Light My Fire' των Doors από τους θρυλικούς Athenians of Toronto, την επίσης ελληνόφωνη disco / funk των Kashmir από τα 90s', τον ευρηματικό Sonny Touch και το καυτό, καλοκαιρινό hip hop 'Διακοπες στην Αθήνα' απο την Sci-Fi River.

Οι μουσικές επιλογές της Veego Records είναι ένα πέρασμα από διαφορετικά είδη, ταιριάζουν σε διαφορετικά ακούσματα και γίνονται εύκολα κομμάτι της ραδιοφωνικής εκπομπής, του blog, του set list ή του podcast σου. Reco(rd)mended Music που θυμίζει τον τρόπο που ξεκινήσαμε να αγαπάμε τη μουσική.