Items in Basket: 0
Sun

Adam

Sun

Label: Venerate Industries

Genre: Rock / Pop

Availability

  • CD Digi / Cardboard €11.99
    Out of Stock
Η ιστορία έχει δείξει ότι υπάρχουν παραπάνω από ένας τρόποι για ένα ντεμπούτο album να ολοκληρωθεί. Για τους ΛΔΛΜ / ADAM, η διαδικασία του να μπουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη σωστή σειρά, να είναι άρτια επεξεργασμένα και να σχηματίζουν το κατάλληλο αποτέλεσμα, χρειάστηκε κάπου το δεύτερο μισό των 2010's.
Η μπάντα που ξεκίνησε τα βήματα της σε ένα studio στο Πέραμα της Αττικής με στόχο να αποτυπώσει τις επιρροές και την πειραματική οπτική της πάνω στο ατμοσφαιρικό και διακλαδισμένο art rock, χρειάστηκε να περάσει από εμπόδια και ανακατατάξεις μέχρι να μπορούμε να μιλάμε σήμερα για το "SUN".
Από τη στιγμή που οι βάσεις είχαν μπει και οι 5 μουσικοί εξερευνούσαν το πως θα μπορούσε να ακούγεται αυτό το εγχείρημα, η ηχογράφηση και η ψηφιακή κυκλοφορία του "See No Evil, Hear No Evil, Speak No Evil" EP το 2016, ήταν ένα αξιόπιστο σκαλοπάτι για την πορεία που θα ερχόταν.
Το ρολόι πλέον μετρούσε αντίστροφα και από την αρχή του 2020 τα πρώτα δείγματα έκαναν την εμφάνιση τους ως μεμονωμένα tracks. Αυτό που φαινόταν ήδη, ήταν ένα φρέσκο σχήμα που δε διστάζει να 'λερώσει' τα χέρια του ανακατεύοντας επιρροές και προτιμήσεις, δίνοντας χώρο στην προσωπική του ταυτότητα και ηχητική έκφραση. Στο mix προστέθηκε η συμβολή του Στέλιου Εφεντάκη (Gardenbox) που ηχογράφησε το full length album, τα Ritual Studios για τη μίξη και το mastering και μέχρι το καλοκαίρι του 2020 υπήρχε μια ολοκληρωμένη δουλεια πολυσυλλεκτικού post rock, grunge και alternative metal, που αξιοποιούσε το αποτύπωμα των Queens of the Stone Age, Nine Inch Nails, Smashing Pumpkins, Deftones, Alice In Chains, Killing Joke και Perfect Circle μέσω μιας ατμοσφαιρικής οπτικής και πεσιμιστικής προδιάθεσης.
Μετά το επιτυχημένο άνοιγμα ως ψηφιακή κυκλοφορία και την ενθουσιώδη αποδοχή εντός και εκτός συνόρων, με πάνω από 500,000 streams/views σε όλες τις πλατφόρμες, ήρθε η συνεργασία με τη Venerate Industries για την κυκλοφορία του "SUN" σε μια σειρά από φυσικά format.