Items in Basket: 0
Teegarden

Kepler Is Free

Teegarden

Label: Veego Records

Genre: Jazz / Avant Garde

Availability

  • LP €19.99
    Out of Stock
Η Veego Records παρουσιάζει το ντεμπούτο album των KEPLER IS FREE, με τίτλο "Teegarden".


Με έδρα την Αθήνα, το τζαζ σχήμα KEPLER IS FREE δημιουργεί πολυδιάστατη μουσική κάνοντας μία τομή μεταξύ της soul-jazz των '70s, της σύγχρονης εναλλακτικής hip-hop, της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής αλλά και του nu-jazz κύματος.


To συγκρότημα ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2018 από τον Σωκράτη Τσεντόγλου (drums) και πλαισιώθηκε στην συνέχεια από τους Γιώργο Μιγδάνη (ηλεκτρική κιθάρα), Νικηφόρο Nugent (πλήκτρα), Σπύρο Ζάρδα (τρομπέτα) και Βασίλη Αλεξόπουλο (μπάσο).


Προερχόμενοι από διαφορετικές μουσικές καταβολές, τα μέλη της μπάντας συναντήθηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνθέσεις με καθαρά crossover προσανατολισμό.


Οι KEPLER IS FREE θα μπορούσε να πει κανείς ότι εντάσσονται στην ευρύτερη σύγχρονη nu-jazz σκηνή, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από σχήματα όπως οι GoGo Penguin, οι BADBADNOTGOOD και ο Alfa Mist.


Η μπάντα συνέθεσε και ηχογράφησε Live το πρώτο της album με τίτλο "Teegarden", το οποίο αποτελείται από 5 tracks, στο Suono Studio απο τον Gustav Penka, το Master έγινε από τον Νίκο Λάβδα στο Kiwi Studio ενώ το artwork είναι δημιουργία του Replica Studio.

Black vinyl, numbered edition of 200 copies.