Items in Basket: 0
Layers

Mr. Collage

Layers

Label: Mind The Wax

Genre: Hip-Hop

Availability

  • LP €20.99
    In Stock
O Μr. Collage κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Layers", ένα ηχητικό πάντρεμα της παραδοσιακής Hip-Hop προσέγγισης και δειγματοληψίας σε συνδυασμό με την χρήση αληθινών μουσικών οργάνων. Το Layers είναι ένα μουσικό κολάζ από αναμνήσεις σκονισμένων βινυλίων και μελλοντικών αεροπορικών εισιτηρίων που στηρίζεται σε groovy μπασογραμμές, αφρικάνικα κρουστά, funky breakbeats και ήχους από vintage synthesizers.


Αυτό είναι όλο; Όχι βέβαια! Στο άλμπουμ συμμετέχουν πολλές/οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες από την Αμερική, την Αυστραλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και το Βέλγιο που ο καθένας δίνει το δικό του προσωπικό στίγμα στο τελικό αποτέλεσμα του δίσκου. Οι ράππερς Nico The Beast (US), S Squair Blaq (US), Mic Bles (US) και 1989TRE (US) γκρουβάρουν με funky attitude στα beats του Mr. Collage και η Amira Lacrima (GR) αφηγείται μια ιστορία από τη σκοπιά της Μητέρας Φύσης.
Το Soul στοιχείο δεν λείπει από τον δίσκο, με την Lady EMZ (ES) να πατάει πάνω σε ένα 60’s Northern Soul ρυθμό, την Mantique (GR) με την βαθιά φωνή της να συμπληρώνει τη Soul / Funk αισθητική του άλμπουμ και τη Lisa Spykers (AU) να δίνει μια έξτρα δόση R&B/Soul δυναμικής, πλαισιώνοντας τα ραπς του 1989TRE.
Στους “ατσάλινους τροχούς”, οι πρωταθλητές Ελλάδας και παγκόσμιοι Finalists του IDA – Fly Immigrants DJ Mysterons (GR/PL) και DJ Hypercutz (BE) μαζί με το βαρύ scratch πυροβολικό της Mind The Wax, DJ Moya (GR) αναλαμβάνουν τα σκρατσαρίσματα στο δίσκο.