Items in Basket: 0
Deader Than Disco

Big Nose Attack

Deader Than Disco

Label: Ikaros

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP €18.99
    Out of Stock
Οι BNA επιστρέφουν δισκογραφικά με το 4ο στούντιο άλμπουμ τους Deader Than Disco, το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει κάτι το ακραία παλιομοδίτικο, καθώς είναι γεμάτο απο ξεχασμένες μουσικές επιρροές. Blues, funk, soul, είναι κυρίως αυτές οι μουσικές με τις οποίες οι Big Nose Attack μεγάλωσαν και για χάρη τους έπιασαν τα όργανα, στο επίσης αναχρονιστικό Μπραχάμι Αττικής που ζούνε.

Το σίγουρα φρέσκο κομμάτι της κυκλοφορίας είναι ο ανανεωμένος ήχος και η πιο πληθωρική ενορχήστρωση που για πρώτη φορά τολμάει το ντουέτο. Rock bass lines, funky πνευστά και blues γυναικεία φωνητικά, είναι μερικές από τις νέες προσθήκες που χαρακτήριζουν τα 8 τραγούδια του νέου δίσκου, σε μια συμπαραγωγή της μπάντας με τον 'Aλεξ Μπόλπαση.
credits:
Ηχογράφηση: Μάρκος Σαμαράς @Wudsound Studio, μιξη: 'Αλεξ Μπόλπασης @Artracks Recording Studio. Μεταφορά σε αναλογική ταινία / Πρόσθετη μίξη Άλεξ Μπόλπασης και Άλεξ Κετετζιάν @Unreal Studioz. Mastering Γιάννης Χριστοδούλατος @Sweetspot Mastering. Παραγωγή από τους Big Nose Attack. Συμπαραγωγή 'Αλεξ Μπόλπασης. Φωτογραφία εξωφύλλου Raquel Rodriguez. Layout BoogieMan.
THE BIG NOSE ATTACK:
Boogieman: κιθάρα,φωνή, μπάσο, synthesizer
Little Tonnie: τυμπανα, κρουστα, synthesizer
Έξτρα μουσικοί:Αναστασία Βελισσαρίου: Τραγούδι
Βασίλης Μανθόπουλος: Τρομπέτα, πνευστα
Κωνσταντίνος Κύρτσης: lead κιθάρα στο "Electric Party"