Items in Basket: 0
Telepath

Noise Figures

Telepath

Label: Inner Ear

Genre: Rock / Pop

Availability

  • CD Digi / Cardboard €9.99
    Dispatched within 5-10 working days
Δυόμισι χρόνια μετά το «Aphelion» οι Noise Figures επιστρέφουν πιο δυναμικοί από ποτέ με την τρίτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Telepath».

Εμπνευσμένο από τη θεωρία του πνευματισμού και επηρεασμένο από προσωπικά βιώματα το «Τelepath» είναι ένα concept album στιχουργικά, με αισθητή την ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική όψη της προσωπικότητας της μπάντας, που διασταυρώνει όλα τα μουσικά μονοπάτια που έχει διανύσει, από τα heavy blues μέχρι το psych garage σε έναν fuzz ίλιγγο.

Ο ήχος είναι πιο αιχμηρός από ποτέ, με ακόμα περισσότερη ενέργεια και ένταση, αποτυπώνοντας στουντιακά τα εκατοντάδες live του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με τη σφραγίδα του Άλεξ Μπόλπαση στην παραγωγή και μίξη και του Alex Ketenjian στο mastering οι Noise Figures αναπτύσσουν την καλλιτεχνική ελευθερία που έχουν καλλιεργήσει αυτά τα χρόνια, διατηρώντας ταυτόχρονα ανέπαφο το αρχέγονο πνεύμα τους ως ντουέτο στον ωμό ήχο κιθάρας και τυμπάνων.