Items in Basket: 0
Is It Everywhere Now?

It Iz Everywhere Now

Is It Everywhere Now?

Label: It Iz Everywhere Now

Genre: Electronica / Ambient / Experimental

Availability

  • CD x2 Digi / Cardboard €12.99
    In Stock


 


Ο IIEN με το ντεμπούτο του «Is It Everywhere now?» δημιουργεί ένα γεμάτο μυστήριο, μουσικό ( και όχι μόνο) αίνιγμα, που προσπαθεί να σκιαγραφήσει το 'ανέγγιχτο'. Μουσικά μπορεί να καταχωρηθεί, ίσως, στο γενικότερο χώρο της electronica, αλλά συχνότατα στην διαδρομή των 11 συνθέσεων ,φόρμες της abstract, industrial ,pop, psychedelic, experimental, non music, ambient, noise εμφανίζονται, χωρίς όμως καμιά διάθεση να κυριαρχήσουν. Οι στίχοι «παίζουν» με σκόρπια νοήματα και λέξεις και τα φωνητικά ακούγονται απομακρυσμένα. Φαίνεται ότι ο σκοπός τους είναι περισσότερο να δημιουργήσουν μια γεύση ουδέτερης ύπαρξης, άπιαστης, αέρινης αλλά και ταυτόχρονα ζεστής και πολύ φιλικής. Σαν μια προσπάθεια να εδραιωθεί μια σχέση άνεσης και σιγουριάς, ανάμεσα στον ακροατή και τις ξεχασμένες παιδικές μνήμες του. Ένας περίεργος, σπάνιος συνδιασμός:  oυρανός ή βυθός?  Μοιάζουν τόσο πολύ, εναλλάσσονται συνεχώς και τελικά μένει στον ακροατή το πώς θα εκλάβει το αφήγημα, που δείχνει να μην έχει ξεκάθαρη κατεύθυνση και  κανένα τέλος...Ιδιαίτερη δουλειά για ελεύθερα αυτιά.


 



Οι IIEN, είναι ο zerochris (Carpe Diem IV & SANS) από την Θεσσαλονίκη και αυτή είναι η πρώτη του προσωπική δουλειά που κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις,
Η 1η σε 2πλο
cd (με μαύρα cdrs), σε 92 αριθμημένες υπογεγραμμένες κόπιες, όπου η κάθε μια συνοδεύεται και από ένα διαφορετικό ρητό του καλλιτέχνη. Το hard-gatefold, die-cut εξώφυλλο είναι κατασκευασμένο με UV και υπάρχει ένθετο με πληροφορίες σχετικά με τα τραγούδια.


Η 2η USB Deluxe BOX έκδοση κυκλοφορεί σε 23 αριθμημένα αντίτυπα.Στο ειδικό 3χρωμμο plexi-glass box υπάρχουν 1 κραγιον USB που περιέχει τα 11 tracks του album  και 5 επιπλέον instrumental tracks,1 ανατολίτικο τσαντάκι με φερμουάρ,11 πολύχρωμες πλαστικοποιημένες κάρτες διπλής όψεως με φωτογραφίες και σχόλια για το κάθε τραγούδι,1 ασπρόμαυρη κάρτα αριθμημένη και υπογεγραμμένη με τις πληροφορίες του album,1 abstract θαλάσσιο κοχύλι και 1 κονκάρδα τραύμα.