Items in Basket: 0
Out Of Heaven

Minor Mine

Out Of Heaven

Label: Minor Mine

Genre: Rock / Pop

Availability

  • CD Digi / Cardboard €11.99
    In Stock

Δύο χρόνια  μετά την κυκλοφορία του Where they go το οποίο έγινε δεκτό από το κοινό με ιδιαίτερα καλές κριτικές, οι Minor Mine επιστρέφουν στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο Out of heaven.




Οι Minor Mine σχηματίζονται το 2007 στη Θεσσαλονίκη και συναντιούνται σε συναυλίες με  μπάντες της πόλης αλλά και με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως  Band of Holy Joy, Murder by Death, Savage Republic, The Ex, Peter Murphy και Tuxedomoon. Τον Δεκέμβριο του 2011 συνεργάζονται με τους Radio Joy (με πυρήνα τον Johny Brown των Band of Holy Joy), για να παρουσιάσουν στη Θεσσαλονίκη το Beuys will be Beuys, μια ζωντανή οπτικοακουστική παράσταση.




Στο Out of heaven μέσα από απλές και μοντέρνες φόρμες ενορχήστρωσης συνδυάζονται η φολκ, τα μπλουζ, η ψυχεδέλεια και το μετα-πανκ, επιβεβαιώνοντας τις επιρροές των Minor Mine. Στα έντεκα τραγούδια του δίσκου οι Minor Mine διηγούνται ιστορίες βγαλμένες μέσα από το σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον. Αυτόκλητοι σωτήρες, αόμματοι δολοφόνοι, θαυματοποιοί της τεχνολογίας και απελπισμένοι φυγάδες είναι μερικά από τα πορτρέτα των ηρώων που περιπλανώνται στο Out of Heaven.


 


Πίσω από την κονσόλα του ηχολήπτη βρίσκεται ο Χρήστος Μέγας και την παραγωγή υπογράφουν ο Χρήστος Μέγας και οι Minor MineΤο εξώφυλλο είναι χαρακτικό έργο της Μαριλένας Συνοδινού και ο γραφιστικός σχεδιασμός του έγινε από την Βαρβάρα Παναγιωτίδου.




Η έκδοση του άλμπουμ χρηματοδοτήθηκε από τους Minor Mine καθώς και από υποστηρικτές της μπάντας μέσω της πλατφόρμας indiegogo. Κυκλοφορεί σε περιορισμένα συλλεκτικά αντίγραφα (300 δίσκοι βινυλίου και 300 CD).  


 


Περισσότερα για τα σημεία διανομής και παραγγελία δίσκων:


http://www.facebook.com/minor.mine


http://soundcloud.com/minormine


minormine@hotmail.com