Items in Basket: 0
Paradouleytra

The Boy

Paradouleytra

Label: Inner Ear

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP x2 180gr +MP3 COUPON €21.99
    Out of Stock
“Η Παραδουλεύτρα μένει στην Αθήνα. Είναι το μπισκοτάκι που ποτέ δεν τρώτε ολόκληρο. Έχει μυωπία 8.25 στο αριστερό μάτι και 8 στο δεξί. Στο σχολείο ήταν η χειρότερη μαθήτρια άλλα οι καθηγητές λέγαν ότι είχε χρυσή καρδιά.
Ήθελε να σπουδάσει μπασκετμπολίστρια άλλα την πρόλαβαν οι κρίσεις πανικού και την παγίδεψαν στα Πατήσια. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα ήταν πιο ευτυχισμένη αν ο υπολογιστής της μπορούσε να γαργαληθεί, αν τα πορτοκάλια της στιβόντουσαν από μόνα τους και αν οι καθρέφτες δείχναν λίγο λιγότερο από αυτήν και λίγο περισσότερο από αυτό που κρύβεται μέσα της”.

Η “Παραδουλεύτρα” είναι το νέο ελληνόστιχο άλμπουμ του The Boy.

H μουσική, οι στίχοι, η ενορχήστρωση και η παραγωγή είναι του The Boy. Η ηχογράφηση έγινε από τον Γιώτη Παρασκευαϊδη και τον Χρήστο Μπρίτο. Η μίξη έγινε από τον Γιώτη Παρασκευαϊδη.
Αντρική φωνή, συνθ, πιάνο, ρυθμικές συγκοπές: The Boy
Ντραμς, ατμόσφαιρες θορύβου: Ευάγγελος Ασλανίδης Μπουζούκι, κόκκινο μπάσο, κιθάρα: Γιώτης Παρασκευαϊδης Ντραμ μασίνς, νομπς: Felizol Καθρέφτες φωνής: Δεσποινίς Τρίχρωμη, Nalyssa Green, Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ Μπέζου, κτίρια τη νύχτα, Λόλεκ, Sandra Abuelghanam, Μαριάννα Λιανού, Πένυ Δανιά, Ειρήνη Βιανέλλη, Κίκα, Δάφνη Μελανίτου, Μυρτώ Τζίμα, Σοφιάννα Ζόγγου, Νίκος Πάστρας, Τάκης Παπαναστασίου.

Το μάστερινγκ έγινε απο τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot Studio. Ο πίνακας-χάρτης είναι του The Boy.
Το άρτγουωρκ έκανε ο Νίκος Πάστρας. Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο στούντιο Aux. Η ηχογράφηση του πιάνου έγινε στο στούντιο ΣυνΈνα από τον Κώστα Στεργίου.

Limited edition of 250 copies.