Items in Basket: 0
Mystikoi Khpoi - Expanded Edition

Leykh Symfwnia

Mystikoi Khpoi - Expanded Edition

Label: Labyrinth Of Thoughts

Genre: 80s Wave / Rock / Pop / Punk

Availability

  • LP €21.99
    Out of Stock
Ένα από τα επιδραστικότερα και σημαντικότερα συγκροτήματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής ήταν και είναι αναμφισβήτητα η Λευκή Συμφωνία. Κυκλοφόρησαν 4 δίσκους, o καθένας από τους οποίους έχει αφήσει ανεξίτηλο το μουσικό του στίγμα, στο μουσικό ύφος που υπηρέτησε.
Oι «Μυστικοί Κήποι» υπήρξαν το θεμέλιο του new wave- gothic rock – dark wave ήχου με ελληνικό στίχο στη χώρα μας, αφού η επίδραση του δίσκου είναι καταλυτική μέχρι τις μέρες μας. Η πρώτη έκδοση περιείχε 6 συνθέσεις. Στην τωρινή επανέκδοση, στην Α’ πλευρά υπάρχει επιπλέον το ακυκλοφόρητο studio κομμάτι «Μελαγχολία», ηχογραφημένο την ίδια περίοδο με τα υπόλοιπα. Παρουσιάζοντας έτσι τους «Μ.Κ.» για πρώτη φορά στην ολότητά τους, μετά από 33 χρόνια.

Η Β’ πλευρά, περιλαμβάνει ένα πραγματικό ηχητικό ντοκουμέντο. 7 συνθέσεις από live που έδωσε η μπάντα στην πτέρυγα ανηλίκων των φυλακών Κορυδαλλού την Πρωτοχρονιά του 1986 και είχε μεταδοθεί ζωντανά από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Εδώ, επίσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα «Κάποια μορφή θανάτου», «Πανικός» και «Υγρό καρδιακό άρωμα».

Περιορισμένη έκδοση 400 αντίτυπων βινυλίου 150gr, σε βιολετί χρώμα.