Items in Basket: 0
#2

Sastein

#2

Label: SasteΙn

Genre: Rock / Pop

Availability

  • MAGAZINE €5.00
    Out of Stock
ΣΑΣΤέΗΝ #2 – Η προσεδάφιση του 2ου τεύχους είναι γεγονός



Το τεύχος το ΣΑΣΤέΗΝ με τον αριθμό #2 κυκλοφορεί ήδη σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη και αν κάποιος θέλει σώνει και καλά να του βάλει μια ταμπέλα γύρω από την ύλη του (εκτός της προφανής που σημειώνεται από τους ίδιους του συντάκτες του και είναι ο υπότιτλος "σημειώσεις περί συνθετών της ημεδαπής" ο οποίος καθόλου τυχαία συνοδεύει μόνιμα τον τίτλο του περιοδικού) αυτό είναι της ποικιλότητας, η ίδια ακριβώς λέξη δηλαδή που χαρακτήριζε και το πρώτο τεύχος.



Ένα ευμέγεθες αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, Οδός 55, σημειολογία περί της χρήσης του χιούμορ από τον Λευτέρη Πανταζή, Nalyssa Green, Γωγώ Τσαμπά, Mother Turtle και Νικόλας Άσιμος σε επίπεδο άρθρων μεταξύ άλλων ενώ στις κριτικές φιγουράρουν ονόματα από τους Afformance μέχρι τη Νανά Μούσχουρη. Επιπλέον στη στήλη όπου οι ίδιοι οι μουσικοί ομιλούν περί της δουλειάς τους συναντώνται οι Τεφλόν, ο Βαγγέλης Μπουλουχτσής και οι Joalz.



Συνεχίζοντας αυτό που έθεσε εξαρχής ως στόχο του ΣΑΔΣΤέηΝ προσπαθεί αποφεύγοντας άσκοπες επικαιρότητες να καταγράψει τάσεις, επαναπροσδιορισμούς και ζυμώσεις της μουσικής που φτιάχνεται από ανθρώπους με κοινή πολιτισμική πλατφόρμα, εντός κα εκτός των συνόρων.



Στην προσπάθεια αυτή υπογράφουν και ιχνηλατούν οι Ανδρέας Κύρκος, Φώντας Τρούσας, Κώστας Μαζιώτης, Σπύρος Παπαδουλάκης, Χάρης Συμβουλίδης, Αλέξανδρος Τοπιντζής, Μιχάλης Τσαντίλας, Άρης Καραμπεάζης και Στυλιανός Τζιρίτας.