Items in Basket: 0
The City Man

Galanopoulos Christos And Friends

The City Man

Label: Private Press

Genre: Post Rock / Avant Rock

Availability

  • CD Digi / Cardboard €9.99
    Out of Stock

 


Νέο άλμπουμ του Χρήστου Γαλανόπουλου με τίτλο:


Christos Galanopoulos and friends - The City Man. (Ανεξάρτητη παραγωγή)


Ένα soundtrack για τον άνθρωπο της πόλης με την πολύτιμη αλληλεπίδραση των No On, Ευγένιου Βούλγαρη, Βασίλη Αβδελά, Sirenian Ego (Βασίλη Γουργουρίνη), Philip_p, Θεοδώρας Αθανασίου, Ben Jones, Begonya Garcia. Artwork από την Αντωνία Γρίβα.


Ο Άνθρωπος της πόλης αποτελεί μία νέα, διαφορετική διάσταση της ιστορίας που εκτυλίσσεται στην τρίτη ενότητα του δίσκου μου Fairy tales, όπου εμπεριέχεται το ομώνυμο μουσικό θέμα.


Αφορμή για τη δημιουργία της ήταν η ανάγκη μιας άλλης προσέγγισης του Ανθρώπου της πόλης, πιο συμμετοχικής και διαλoγικής, προσέγγιση που ζυμώθηκε με την συνεργασία καλών φίλων, οι οποίοι κλήθηκαν να συνομιλήσουν με την αρχική αρμονία, ή τα μέρη της σύνθεσης της πρώτης ηχογράφησης.


Το σημαντικό ήταν να παρουσιάσει ο καθένας μας τη δική του αναπαράσταση  για τον Άνθρωπο της πόλης, να σκιαγραφήσει την εικόνα που αντικρίζει,  όταν ξετυλίγει το νήμα μέσα στο λαβύρινθο της λαμπερής και μελαγχολικής πόλης που μας περιβάλλει.


Η περιέλιξη του μίτου, όπως αντικατοπτρίζεται στη μουσική, έδωσε κάτι βαθύτερο από το προφανές. Αυτό που δεν μπορούμε ή  δεν θέλουμε να περιγράψουμε με λέξεις…


Όνειρο και πραγματικότητα, αυθορμητισμός και ελευθερία έκφρασης που αντί να συγχέουν, συνθέτουν, συνδέουν ένα πάζλ ανόμοιων φωνών και αισθήσεων…


Για αυτό και τόσες εναλλασσόμενες, προσωπικές, οικείες αλλά και απόκοσμες, συν-αντηχήσεις, στοιχεία που μας οδήγησαν, πέρα από το αρχικό έρεισμα, σε νέους ατραπούς δημιουργίας.


Η μέθεξη μας μετουσιώθηκε σε αυτή τη νέα μουσική που μοιραζόμαστε.


Χρήστος Γαλανόπουλος


Για επαφή και πληροφορίες: portokali.studio@gmail.com


Δείγματα από το άλμπουμ:


https://soundcloud.com/the-city-man


https://myspace.com/christosgalanopoulos